Wie zijn we?

Hoi, dit is Secure Online!

Secure Online levert hoogwaardige consultancy voor diverse productlijnen binnen het IT security landschap. Met meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied is Secure Online dan ook een gewaarborgde partner in het verhogen van het cybersecurity niveau.

Naast ervaring met “oude” technieken heeft Secure Online ook ervaring met de nieuwerwetse technieken zoals phishing awareness trajecten. Hierbij wordt er binnen de organisatie gekeken welke afdeling of zelfs personen een potentieel risico vormen voor de organisatie.

Portfolio

Barracuda Networks biedt toonaangevende netwerkbeveiligingsproducten voor gegevensopslag, disaster recovery en content beveiliging voor netwerk- en applicaties.

Barracuda Networks is begonnen met anti-spam oplossingen die nog steeds marktleider is. Inmiddels is Barracuda Networks een wereldwijde speler met een ijzersterk portfolio op diverse vlakken. Naast de klassieke on-premise oplossingen is er een nauwe samenwerking met Microsoft. Deze heeft Barracuda Networks geselecteerd als cloud protection provider binnen Azure en Office 365.

De Clavister netwerkbeveiligingsoplossingen worden gebruikt door een breed scala aan organisaties wereldwijd. Clavister levert mobiele- en netwerkbeveiligingsoplossingen voor grote bedrijven, cloud service providers en telecom operators. De productlijn biedt hoge prestaties, flexibiliteit en robuustheid van topklasse. Clavister garandeert goede support doordat het operating system “in-house” wordt ontwikkeld.

OneLogin biedt Cloudbased Identity & Access Management waarmee bedrijven de toegang tot applicaties eenvoudig kunnen beveiligen en beheren, zowel in de cloud als achter de firewall.